allas-hirdetes.hu

Mit kell figyelembe venni pályaváltáskor

Talán szeretnél többet tanulni, fejlődni más módon, vagy új készségeket tanulni. Vagy talán megváltozott a család dinamikája, vagy úgy találja, hogy már nem éri meg azt csinálni, amit most csinál. Bármi is legyen az ok, egy nap hirtelen ráébredsz, hogy az általad végzett munka, az eddig végzett munka nem tesz boldoggá, és nem könnyíti meg az életedet.

Olvass tovább

A legfontosabb dolgok, amelyeket a toborzók keresnek

Ha túljut az interjúk első fordulóján, és meghívást kap a második fordulóra, akkor biztonságban kell lennie. Ha hívást kap a munkaerő-felvételi menedzsertől, elvárják, hogy teljesítse a munkát. Jelöltként jól felkészültnek kell lennie, és meg kell tudnia fogalmazni, hogy milyen tapasztalatai és készségei lennének a legértékesebbek a vállalat számára.

Olvass tovább

Hogyan használjuk a Twittert álláskereséskor

A legtöbb ember ma sok állásajánlatot kap minden nap. Ezért ahhoz, hogy munkát kapjanak, meg kell találniuk a módját, hogy hatékonyabbá tegyék álláskeresésüket. A Twitter nagyszerű munkakeresési eszköz lehet. Valójában a platform nagyon felhasználóbarát, és könnyen felépített, bárki számára érthető felépítésű. Ráadásul a Twitter tele van olyan ajánlatokkal és lehetőségekkel, amelyek előnyösek lehetnek az álláskeresők számára. Tehát, ha munkát keres, vagy ha lehetőséget keres, íme néhány lépés a Twitter használatához.

Olvass tovább

Hogyan emelje ki önéletrajzát

A legtöbben úgy lépünk be az állásinterjúra, hogy az elért eredmények listáját közöljük a toborzóval vagy menedzserrel. Természetesen ennek a listának pontosnak kell lennie, de túl nehéz mindent megjegyezni, ha olyan személlyel beszélünk, akivel még soha nem találkoztunk. Ezt a folyamatot sem tudjuk állandóan végigvinni. A legjobb önéletrajzírók már végiggondolták, hogy milyen információkat vegyenek fel önéletrajzukba és az interjúba. Íme, mire kell emlékezned.

Olvass tovább

Hogyan fogadjunk el állásajánlatot a megfelelő módon

Egy állásajánlatra adott átgondolt válasz segíthet elkerülni a későbbi megbánást, és hatékony módja lehet karrierjének fellendítésének. A legjobb karrierszakértők a következő tippeket gyűjtötték össze, hogy segítsenek Önnek a megfelelő megközelítésben elfogadni egy ajánlatot.

Olvass tovább

Online hálózatépítés

Ezek a tippek segítenek Önnek. Valószínűleg több ezer emberrel találkozik a munkája vagy a barátai révén, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó kapcsolatokat tud létesíteni és kapcsolatokat építeni velük. Íme a legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki internetkapcsolataiból.

Olvass tovább