allas-hirdetes.hu

A legfontosabb dolgok, amelyeket a toborzók keresnek

Ha túljut az interjúk első fordulóján, és meghívást kap a második fordulóra, akkor biztonságban kell lennie. Ha hívást kap a munkaerő-felvételi menedzsertől, elvárják, hogy teljesítse a munkát. Jelöltként jól felkészültnek kell lennie, és meg kell tudnia fogalmazni, hogy milyen tapasztalatai és készségei lennének a legértékesebbek a vállalat számára.

Milyen jó volt az előző munkahelyén

mennyire voltál jó benne? Elég jó az álláshoz? Elég jó ahhoz, hogy értékes bérelhessen? Mennyire akarsz jó lenni benne? Elég jó ahhoz, hogy kitűnjön a zsúfolt munkaerőpiacon? Elég jó az állás megszerzéséhez, de jobb, hogy jobb pozíciót szerezzen, ha van állás? Felhatalmazza a toborzót, hogy tudja, mit tett. Mutassa meg, hogy önéletrajza kemény, hiteles munkával van tele, és tükrözi valódi szakmai tapasztalatait.

Mi a tapasztalatod összességében?

Van valamilyen szakirányú végzettsége? Mitől lennél kiválóan alkalmas erre a pozícióra? Mit szeret a legjobban és mi a legkevésbé a munkában? Miért jó ez a munka az Ön számára?

Vannak hiányosságok a foglalkoztatásában?

Ügyeljen arra, hogy gondosan ügyeljen a beküldött önéletrajzra. Még a legtehetségesebb toborzóknak is nehézségekbe ütközhetnek egy szilárd önéletrajz megtalálása, ha foglalkoztatási státusza több hónapja megváltozik. Győződjön meg arról is, hogy tisztában volt-e a jogi következményekkel, ha az első jelentkezést követően jelentős állásváltást hajtana végre. Mindig töltse ki az önéletrajzot a „minősített” és a „legjobb” szavakkal a céldobozban, és mindig húzza alá ezeket a szavakat a törzspéldányban.

Szép vizuálisan tetszetős önéletrajz

Légy egyedi Légy önmagad, de ügyelj arra, hogy az önéletrajzod egyedi legyen. Minden cégnek más a megjelenése és hangulata, és a munkaerő-felvételi vezetők olyan önéletrajzokat keresnek, amelyek megfelelnek az igényeiknek, és segítenek nekik választani a mindennap kapott nagy halomból. Ha ugyanazt az önéletrajz-formátumot használja, az nem jelent jó értékesítési pontot.

  • Oszd meg ezt a posztot