allas-hirdetes.hu

Tippek önéletrajzhoz, hogy jobb eredményeket érjen el az álláskereső webhelyeken

Álláskereséskor bizonyos lépéseket meg kell tennie, és ezt gyorsan meg kell tennie, hogy a lehető legtöbb érdeklődőt megkapja.

Nem olyan nehéz munkát találni, ha tudod, mit kell csinálni. Ha azonban nem hajlandó elvégezni a szükséges munkát, akkor nem fogja elérni a kívánt eredményt. A legtöbb álláshirdetést cégek adják fel, a hirdetések egy része túl szigorú ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek.

Benyújtás saját felelősségére.

Nem a legjobb megoldás, ha PDF formátumban küldi el önéletrajzát grafika, neve vagy eldobható hivatkozás nélkül. Ha Ön a tervező vagy a fejlesztő saját önéletrajza mögött, akkor nagy eséllyel rendelkezik egy igazán klassz egyedi dizájn, amely megmutatja minden szakmai tudását. A legtöbb tervező iparágspecifikus álláskereső oldalainkat használja arra, hogy menő önéletrajzokat készítsen, hogy megosszák a szakmai hálózatával, munkát találjanak, vagy lenyűgözzék a munkáltatókat. Nem veszik észre, hogy a közösségi média használatával akaratlanul is rontják a siker esélyeit.

Használjon általános munkacímeket

Segítenek? A munkaadók nem gondolják, hogy az alkalmazottak olyan boldogok, mint kellene – még akkor sem, ha boldogok. A Nielsen legújabb kutatása szerint az amerikai munkavállalók közel fele nem érzi magát elkötelezettnek a munkájában. Az elkötelezettségi pontszám egy összetett mérőszám, amely négy viselkedést vesz figyelembe: a vállalatba vetett bizalom, a vállalatba vetett bizalom, a felső vezetésbe vetett bizalom és a munkájuk élvezete.

Használj egyszerű szavakat. Nem akarod lenyűgözni az embereket az írásaiddal.

Gondolom, nem akarod eladni a könyvedet. Nem tudod, mit akar a közönség. A kihívás nem annyira az, hogy lenyűgözd az embereket a helyesírásoddal, nyelvtanoddal, központozásoddal vagy iskolai végzettségeddel, hanem az, hogy a lehető legvilágosabban átadd nekik az üzenetedet. Nem lehet csak úgy belekezdeni ebbe a több bekezdésből álló magyarázatba. Olvasói csak átfutják a mondanivalóját, és továbbmennek.

Sorolja fel szakmai készségeit

Ügyeljen arra, hogy megadja készségeit és bármilyen képzést, amelyet esetleg megszerezhet. Ez megmutatja a munkáltatónak, hogy pontosan mire vagy képes. Minél több tapasztalatod van, annál értékesebb vagy. Frissítse önéletrajzát legalább félévente. Ez lehetővé teszi a munkáltatók számára, hogy nyomon kövessék készségeit és fejlődését. Próbáld meg a lehető legjobban kinézni, miközben továbbra is őszinte és hiteles.

Ellenőrizze a helyesírást és a nyelvtant

Nem könnyű, de annyira kifizetődő. Mindenki mást ír, de ha nyelvtani problémái vannak, vagy mondatokon fut, akkor ez határozottan kikapcsol. Nem hiszem, hogy valaha valaki azt mondta volna, hogy nem tetszett neki az írásom egy egyszerű nyelvtani hiba miatt, de sok fantasztikus író van, akinek problémái lehetnek egy szóval. És egy szó alatt egy nagyon fontos, nagyon alapvető szót értek. Csak egy van. Egy vessző. Főleg párbeszédben. Gondolja át, milyen gyakran használ vesszőt egy beszélgetésben. Számos nagyszerű webhely található nyelvtani tanácsokkal kapcsolatban.

  • Oszd meg ezt a posztot