allas-hirdetes.hu

Hogyan találhat munkát, ahol segít az embereknek

Mielőtt a jelenlegi munkahelyemre kerültem, egy másik szektorban dolgoztam, amely olyan munkát biztosított számomra, amely az embereknek segített. De nem változtattam, és nem volt kapcsolatom, hogy hatást tegyek. Úgy éreztem magam, mint egy fogaskerék a gépben.

Egy profitorientált cégnél vállaltam munkát azzal a céllal, hogy megtaláljam és a legjobb termékeket és ügyfélszolgálatot nyújtsam az ügyfeleknek. Ez volt a tökéletes munka számomra, mivel nem korlátoztak az erkölcseim.

Gyorsan rájöttem, hogy utálom a munkát, és bármennyire is próbálkoztam, nem tudtam rávenni magam, hogy meghozzam a szükséges döntéseket. Hamar rájöttem, hogy utálok eladónak lenni, és ez a munka volt az egyetlen lehetőségem. Néhány hét múlva mondtam a főnökömnek, hogy felmondok.

Fordítói állás keresése

Fordítási szolgáltatást nyújtanak, dokumentációt fordítanak, marketing anyagokat fordítanak, jogi dokumentumokat fordítanak, sőt vállalati képzést is tartanak. És mindegyiknek szükségük van fordítókra. Rajtad múlik, hogy megtalálod-e a megfelelőt. A fordítók mindenféle munkát végeznek, de az egyik legelterjedtebb és legértékesebb a fordítás, amely gyakran emberekkel való foglalkozást is jelent.

Álláskeresés szociális munkásként

Iskoláknak dolgoznak, időseket gondoznak, segítik a családon belüli erőszak áldozatait stb. Míg a szociális munka évezredek óta virágzó karrier, és az 1800-as évek végén szociális munkás iskolákat is alapítottak, egyre nagyobb a hiány a szociális munkásokból. dolgozók.

Tanári állás keresése

Hogy néz ki ez néhányatoknak? Talán sporttanár vagy, és rögbit, netballt vagy focit tanítasz. Egyszerre vagy edző és pszichológus. Kapcsolatba lép velük, megtanítja őket felelősségvállalásra, és ők tanulnak tőled. Ön talán matektanár? Talán úszást oktatsz, esetleg matektanár az iskolában. De mi van, ha nem akarsz tanítani? Mi van, ha egy másik szerepet szeretnél tanítani? Mindig van mód arra, hogy tovább tárja tanári pályafutását.

Álláskeresés életvezetési tanácsadóként

A potenciális ügyfél vagy ügyfélkör általában valamilyen megoldást keres jelenlegi helyzetére. Azok az emberek, akik karrierváltást keresnek, olyan karrieredzőt keresnek, aki a megfelelő irányba tudja mutatni őket. Bizonyos értelemben a karrieredző és a karrier-tanácsadó egyaránt olyan pozíciók, amelyek segítenek azonosítani, hogy mit szeretnél az életedben, és ennek megszerzése felé irányítanak.

Ápolónői állást találni

Legyen szó intravénás kezelésről, folyamatos vércukorszint-ellenőrzésről, vajúdásról és szülésről vagy gyógyszeres kezelésről, a nővérek felelősek sok mindenért, ami a kórházban történik. Átlagosan egy nővér évente 35 000 és 52 000 dollár között keres. Ez meghaladja sok más szakma fizetését, de még mindig messze elmarad attól az összegtől, amit az orvosok és ügyvédek megkereshetnek. Erre a munkára nagy a kereslet, ami azt jelenti, hogy valószínűleg megfelelő lesz az Ön számára.

Szóval melyik pályát választod magadnak?

  • Oszd meg ezt a posztot