allas-hirdetes.hu

Gyakori kérdések az állásinterjú során

Előfordult már, hogy voltál állásinterjún, és az interjúztatód személyes kérdést tett fel neked, vagy akár olyasmiről is kérdezett, amiben úgy gondoltad, hogy nagyon jól teljesítesz? Mit keresett vagy keresett ez a személy tőled? Még a legjobb jelöltek is összezavarodhatnak, amikor ez megtörténik. Íme néhány a leggyakoribb kérdések, amelyekre válaszolnom kellett.

Olvass tovább

Mi a teendő, ha ideges az állásinterjúk miatt

Még a legtapasztaltabb interjúalanyok is idegesek lehetnek, amikor új állásra készülnek. Ha attól tart, hogy nem vagy elég képzett ahhoz, hogy elnyerje álmai munkáját, ez egy általános félelem lehet. De annak ellenére, hogy milyen ijesztőnek tűnik, soha ne hagyja, hogy gondolatai elkalandozzanak a feladattól.

Olvass tovább

Hogyan készüljünk fel egy interjúra egy potenciális munkáltatóval

A felkészülés segít csökkenteni a bizonytalanságot, a szorongást és a stresszt az interjú előtt. A következő lépésekkel csökkentheti a szorongását. Végezzen kutatást Az interjúra úgy kell felkészülnie, hogy megvizsgálja a vállalatot és annak tevékenységét. Ezt megteheti online, vagy beszélgethet olyan barátaival, akik hasonló beosztásban voltak. Minél jobban ismeri a céget, annál jobban felkészült az interjúra.

Olvass tovább

Mit vegyek fel az állásinterjún

Mindannyian ítéletet hozunk azokról az emberekről, akikkel kapcsolatba kerülünk a velük való találkozás első néhány másodpercében. Ez kivétel lesz, de soha nem hibázhatsz egy ropogós fehér inggel, fekete vagy sötétkék szoknyával, fekete vagy fehér bőrcipővel és egyszerű kuplunggal.

Olvass tovább

Tippek önéletrajzhoz, hogy jobb eredményeket érjen el az álláskereső webhelyeken

Álláskereséskor bizonyos lépéseket meg kell tennie, és ezt gyorsan meg kell tennie, hogy a lehető legtöbb érdeklődőt megkapja. Nem olyan nehéz munkát találni, ha tudod, mit kell csinálni. Ha azonban nem vagy hajlandó elvégezni a szükséges munkát, nem kapod meg a...

Olvass tovább